Jarní finální obhajoby logistických titulů úspěšně za námi

Je všeobecně známo, že studium na Logistické akademii je velmi praktické. Závěrem získá každý úspěšný absolvent titul za jménem, který je uznávaný po celém světě. Než ale titul získá, musí absolvovat celý vzdělávací proces, který se děje především formou e-learningů, ale také na závěr skládá dvě zásadní zkoušky. A zde vám přinášíme minireport finálních jarních obhajob v Logistické akademii.

Zveřejněno
31
Květen 2017
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Je všeobecně známo, že studium na Logistické akademii je velmi praktické. Závěrem získá každý úspěšný absolvent titul za jménem, který je již uznávaný i za hranicemi ČR. Než ale titul získá, musí absolvovat celý vzdělávací proces, který se děje především formou e-learningů, ale také na závěr skládá dvě zásadní zkoušky.

Jedná se o malé a velké obhajoby, přičemž student takto obhajuje svůj vlastní a praxí ověřený projekt. No a 25. května jsme v Logistické akademii realizovali závěrečné finální obhajoby logistických titulů.

Finální obhajoby projektu HOPI

Svůj projekt Vývoj a implementace projektu FORTE DC Stránčice obhajoval pan Petr Kříž ze společnosti HOPI s.r.o., který zkoušku absolvoval na jedničku a získal tak možnost uvídět si za jméno titul MLog., tedy Manažer logistiky.

Oponenty a komisi mu v tomto případě dělali zkušení logistici Ing. Jaroslav Bazala,Ph.D., ALog., Bc. Aleš Kostka, ALog. a Ing. Petr Sysel, CLog.

Komise u závěrečných obhajob na Logistické akademii

A co vy? Kdy se rozhodnete pro studium logistiky na Logistické akademii?

Začít studovat logistiku na Logistické akademii