Logistics Ride 2018 - Logistická jízda nově s industriálním nádechem

Logistická akademie ohlásila termín nového ročníku Logistics Ride 2018 a také zveřejnila první spíkry. No a lineup je více než zajímavý.

Zveřejněno
11
Říjen 2017
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Pouze dva dny, ale tolik informací a příkladů z praxe! 19.-20. 4. 2018 čeká na všechny milovníky logistiky 3. ročník skvělé akce pod názvem Logistics Ride 2018. Tentokrát už to ovšem nebude v hotelových prostorách - pole působnosti se mění na ocelové srdce Ostravy - halu GONG v Dolní oblasti Vítkovic. Takže pořádná logistická jízda s industriálním nádechem může začít!

Na CO se můžete těšit

  1. Noví zajímaví řečníci

  2. 15 případových studií

  3. 2 dny nabité logistikou

  4. Příklady z reálné praxe

  5. Rady a tipy od profesionálních logistiků

  6. Vydatný networking

  7. Přibližně 160 účastníků z top logistiky

  8. 1 super afterparty

  9. Nové místo konání - úžasná hala GONG  v Dolní oblasti Vítkovic

Zkrátka nebude to žádná nuda. Užijete si nálož logistiky se skvělou atmosférou multifunkční auly GONG. Odnesete si hlavu plnou nových myšlenek a inspirace, dostanete tipy na zajímavá logistická řešení a získáte kontakty na velmi zajímavé lidi z oboru. Pokud jste logistik, na této akci byste určitě neměli chybět.

Na KOHO se můžete těšit

Odborným garantem celé akce je Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog., prezident Logistické akademie, logistik a také člen Komory logistických auditorů, který si jako již tradičně vezme úvodní proslov. Po něm pak budou následovat tito protagonisté, kteří vás obohatí o nové poznatky a zkušenosti z praxe:

 

  • Logicon - Radek David - Jak předejít infarktu v logistice (spolu s Maxem Kovářem)

  • Rittal - Denisa Tkáčová - Rande naslepo

  • Logistická akademie - Dominika Mindášová

  • I malé kolo roztočí ta velká o tom, jak se dělá studijní obor logistiky na SŠ - Iva Sandriová (videopozvánka)

  • Neviditelné bohatství - industrial upcycling v průmyslové praxi od Micheala Rady (videopozvánka)

  • Varroc Lighting Systems s. r. o. - Max Kovář - Jak předejít infarktu v logistice (spolu s Radkem Davidem)

  • Automatizace v logistice hrou - Martin Hynčica

  • Perspektivy satelitního snímkování Země v logistice - Radim Lenort

  • VŠB-TUO, Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava - Martin Čech - 

    Praktikovaná logistiky versus věda
  • Mým úspěchem je úspěch mého týmu - Dušan Tomáš (videopozvánka)

  • Modré pondělí - Alena Lašková

  • Logistika moreplavcova - Richard Konsolski - hvězda světové úrovně o logistice plaveb okolo světa

 

Každý přednášejicí z Logistics Ride 2018 má za sebou mnoho zkušeností a rád vám je předá. Každá přednáška vás obohatí jiným úhlem pohledu na logistiku a novými, možná dosud nepoznanými, možnostmi. Abychom vás už nyní navnadili, vybrali jsme jednoho z přednášejících, který má velmi pestrý životopis a zažil toho tolik, o čem mnozí mohou jen snít. Představujeme vám jednoho z hlavním představitelů logistické jízdy, jehož život je vskutku nevídaný. 

Richard Konkolski

 

 

Nejslavnější český mořeplavec a jeden ze světově nejznámějších Čechů. Vítěz řady námořních závodů a držitel několika světových rekordů. Vyučený zedník a vystudovaný stavební inženýr, který se už od mládí s velkou vášní věnoval jachtingu. 

Tento dnes již 74letý muž sám třikrát obeplul zeměkouli, absolvoval nejdelší plavbu během 24 hodin na jednotrupové lodi a jako první Čehoslovák obeplul svět sám na druhém nejmenším plavidle v historii - Nike I. Je autorem několika knih, filmů a televizních dokumentů a v současnosti vlastní multimediální studio, kde se věnuje výrobě filmů a propagačních materiálů.

Na Logistics Ride 2018 vám přiblíží mořeplavcovu logistiku. Pobyt na moři není tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát a je potřeba mnoho věcí dopředu dobře promyslet a poté vše bezchybně řídit a koordinovat. Možná zde objevíte inspiraci i pro svou „suchozemskou“ logistiku. Vedle toho se jistě dozvíte i netradiční zážitky z plaveb za dobrodružstvím. 

Máte se skutečně na co těšit, tak tuto logistickou jízdu nezmeškejte!

Více o akci na www.logisticsride.cz.