Představujeme čerstvé absolventy Logistické akademie

Naši noví absolventi už mají logistiku nejen v krvi, ale také ve svém jméně. S radostí vám představujeme pět statečných, kteří 17. června úspěšně dokončili finální obhajobu k jejich novému logistickému titulu:
Zveřejněno
24
Červen 2022
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet
article-photo

- Bc. Radek Hoško, MLog. – specialista nákupu surovin a logistiky v Liberty Ostrava

- Zahradníček Jiří, PLog.

- Róbert Hlavatý, MLog. – Return Material Authorisation Engineer ve Foxconn Slovakia

- Filip Ježo, BSBA, MLog. – Vallant Group Trading

- Ing. Radovan Hlinecký, MBA, PLog. – Emons Spedice

 

Jak proces certifikace hodnotí sami absolventi

"Dlouho jsem hledal způsob, jak si rozšířit dosavadní znalosti v logistice. Denní/dálkové studium bohužel nepřipadalo v úvahu. Proto jsem byl rád, že jsem narazil právě na Logistickou akademii, ve které se mi díky skvělému přístupu podařilo získat nejen cenné rády od zkušených logistiků, ale na samotném konci i obhájit zvolený projekt. Pro toho, kdo se již pohybuje v logistice a rád by se dál vzdělával a běžné kurzy mu nevyhovují, Logistická akademie je rozhodně ten správný krok vpřed."

Jiří Zahradníček, PLog.

Gratulujeme všem úspěšným absolventům a děkujeme také odborným konzultantům projektů – Petru Syslovi, Leo Tvrdoňovi a Jaroslavu Bazalovi.

 

Jak funguje systém certifikace Logistické akademie? 

Jde o velmi precizní hodnotící postup, který umožňuje ocenit znalosti a dovednosti v oboru logistiky. Získaný diplom a s ním spojený titul garantuje, že jeho nositel je odborníkem na svém místě.

K úspěšnému zvládnutí certifikace není podmínkou absolvování veřejných kurzů. Pokud ovšem účastníci v rámci studia cítí potřebu absolvovat jakýkoliv veřejný kurz, který Logistická akademie nabízí, mají nárok na slevu, stejně tak mají výraznou slevu na studijní materiály "Logistika v praxi".

Přečtěte si více o průběhu, možnostech a podmínkách certifikace.