Speciál věnovaný dopravě: Incompany semináře přímo k vám do firem

Doprava je jedním z nejaktuálnějších logistických témat, kterým je třeba věnovat pozornost. Proto ji zařazujeme i do našich Incompany seminářů – tedy školení, které uskutečníme přímo u vás ve firmě.

Zveřejněno
08
Červen 2022
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Zdražování, horší podmínky, nedostatek řidičů… doba koronavirová se v mnohém podepsala právě na přepravě. Proto na ni klademe důraz i v našich kurzech – v Incompany seminářích jsme nově posílili právě téma doprava.

Incompany semináře jsou jednou z oblíbených možností našich kurzů.

Jde o školení přímo u vás ve firmě – na míru a dle témat, která jsou pro vás stěžejní. Školili jsme například v DHL Solutions, v Kofole nebo v Linde Material Handling Slovenská republika.

"Vše bylo stručně a jasně vysvětleno. Oceňuji především konkrétní příklady z praxe, lidský přístup a velký zájem lektora o předání znalostí,” hodnotí Incompany seminář účastnice kurzu Veronika z DHL Solutions.

V souvislosti s aktuální situací jsme pro vás připravili speciální semináře na téma DOPRAVA – na míru vašim potřebám:

“Dopravu považujeme za součást logistiky, byť ta své ministerstvo na rozdíl od dopravy ještě nemá,” říká prezident Logistické akademie Jaroslav Bazala.

Logistika námořní přepravy

Nejen teorie, ale také praktické postřehy a poznatky týkající se konvenční i kontejnerové přepravy, přehledné podmínky v rámci jednotlivých přístavů… to vás naučíme v rámci kurzu Logistika námořní přepravy.

https://www.logistickaakademie.cz/kurzy/logistika-namorni-prepravy

Doprava – školení úmluvy CMR

Ať už jste se museli potýkat se zpožděným dodáním zboží, pokutami za nesprávné upevnění nákladu, nebo si jen zkrátka chcete ujasnit otázky okolo Úmluvy CMR, tento kurz je přesně pro vás.

https://www.logistickaakademie.cz/kurzy/doprava-skoleni-umluvy-cmr

Doprava – nakládka a vykládka

Jak správně nakládat a vykládat zboží? Kdo je zodpovědný za přepravní obal, kdo za nakládku a kdo za upevnění zboží ve vozidle v případě pojistné události? A ví o všech bodech také řidiči? Přijďte si doplnit znalosti okolo Úmluvy CMR.

https://www.logistickaakademie.cz/kurzy/doprava-nakladka-a-vykladka

Doprava – INCOTERMS

Sjednání dodavatele a ceny je vyřešeno, ale co dál, když je zboží potřeba dopravit přes půl světa? Pokud si chcete udělat přehled, jaké dodací podmínky jsou pro vás nejvýhodnější a jak správně vyřídit celní projednání třeba v Číně nebo Tchaj-wanu, po kurzu INCOTERMS budete mít jasno.

https://www.logistickaakademie.cz/kurzy/doprava-incoterms