Trendy, automatizace a udržitelnost ovládly Logistics Ride 2022

Logistics Ride je za námi, dojmy ale stále doznívají. Dva dny plné aktuálních trendů, inspirativních řečníků a silného networkingu byly nabité do poslední minuty.

Zveřejněno
10
Červen 2022
Autor
Ing. Jaroslav Bazala, Ph.D., ALog.
Sdílet

Logistics Ride 2022

Inspirace, propojení i zábava

Konfenční sál plynojemu Gong v ostravské Dolní oblasti Vítkovice patřil 28. a 29. dubna logistikům. Po dvou letech se zde opět uskutečnila největší logistická jízda svého druhu, aby inspirovala, propojila, ale také pobavila. Hlavní program byl od začátku do konce protkaný uvolněnou atmosférou, nechyběl doprovodný program, fotokoutek a afterparty.

"Logistics Ride je vrcholná akce. Uvolněná atmosféra, lidé otevření, přirození, žádná vata." Stanislav Kovář, TRANSPORT CONSULTING

To nejlepší z aktuálních trendů

Samotný program otevřel to nejlepší z aktuálních trendů. Rozjeli jsme se s digitálními dvojčaty, cargo elektrokoly, možnostmi automatizace a chytrých řešení, ale také jsme se na chvíli zastavili nad potřebou udržitelnosti. Spolu jsme se zamysleli nad novými požadavky oboru, probrali jsme možnosti krizové logistiky a odolnost dodavatelských řetězců.

"Letošní Logistics Ride prostě pecka. Výborný výkon organizátorů (uvolněné a zároveň profesionální), zajímavé přednášky protagonistů. Budu se těšit na další ročník. Je to opravdu jedna z akcí, kam jedeš a těšíš se, že se něco nového naučíš i se pobavíš." Tomáš Kašpárek, Bossard CZ

A jak celá myšlenka Logistics Ride vznikla? “Byla to chuť absolventů a lidí kolem Logistické akademie potkat se a dozvědět, co se komu v logistice podařilo, jaké jsou trendy a moderní řešení,” říká Jaroslav Bazala, prezident Logistické akademie.

Ještě jste na Logistics Ride nebyli? Tu atmosféru musíte zkrátka zažít.

Logistics Ride 2022

Logistics Ride 2022

Logistics Ride 2022Logistics Ride 2022